1. Downloaden en installatie van TrackManager

Thicor Services besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de juistheid van informatie in deze handleiding. Fouten zijn echter niet volledig uit te sluiten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan deze teksten. 

De handleiding is gemaakt aan de hand van screenshots van Microsoft Windows 7. Bij andere besturingssystemen kunnen de screenshots er anders uitzien. Stappen die voor uw pc niet noodzakelijk zijn kunnen worden overgeslagen, waardoor u mogelijk niet alle screenshots uit de handleiding op uw scherm te zien krijgt. Ga dan verder met de stap waarbij de screenshot overeenkomt met het venster op uw pc.

In deze handleiding worden volgende standaarden gebruikt:

  • Titels van vensters, menu´s en tabbladen worden dik gedrukt weergegeven
  • Knoppen, bestandsnamen en opties worden in een schuin lettertype weergegeven, waarbij de knopnaam ook tussen [blokhaken] staat

Voordat u TrackManager installeert moet u eerst bepalen of u een 32bits of 64bits versie van Windows heeft. Zie 1.1 Bepaal uw versie van Windows.

TrackManager maakt gebruik van SQL Server. U kunt kiezen voor een aparte SQL Server in uw netwerk of een installatie op uw lokale PC. TrackManager ondersteunt SQL Server 2012 (Express), 2008 R2, 2008 en 2005. Indien u nog geen SQL Server heeft, dient u deze te installeren voordat u TrackManager installeert. Zie 1.2 Downloaden en Installatie van SQL Server.