2. TrackManager configuren

Gefeliciteerd! U heeft nu succesvol het programma TrackManager op uw pc geïnstalleerd. Nu kunt u TrackManager aanpassen aan uw bedrijfssituatie. Omdat TrackManager werkt met een database en deze helemaal naar uw wensen wordt ingericht, is de eerste keer opstarten van het programma verschillend met de daarop volgende keren. 

Als u op uw bureaublad van uw pc kijkt, ziet u een nieuw icoon.

Dit is het icoon van TrackManager, waarmee u telkens het programma kan opstarten. Wanneer u hierop dubbelklikt start u het programma.

Alls eerste verschijnt het zogeheten splash-venster.

Het splash-venster toont het huidige versienummer van TrackManager. Dit venster is puur ter informatie en sluit automatisch. U hoeft daar niets voor te doen.

Als u TrackManager voor de eerste keer start, moet u eerst de omgeving inrichten. Dit kan al grotendeels gedaan zijn met Demo Data, maar we gaan in dit deel van de handleiding er van uit dat u de inrichting zelf gaat doen. De voorbeelden die we gebruiken in deze handleiding zijn (vrijwel) dezelfde instellingen die in de Demo Data zitten.

TrackManager start met het loginscherm.

De standaard gebruikersnaam is Admin. Het standaard wachtwoord is Admin. Na inloggen start TrackManager maar het scherm is nog grotendeels leeg.

 In de volgende paragrafen gaan we de instellingen van TrackManager aanpassen aan uw bedrijfssituatie.