Prijzen

TrackManager is helemaal gratis. Op het gebruik van deze gratis versie zitten geen beperkingen. 

U kunt TrackManager downloaden op de pagina Downloads.

Aan de bovenzijde van het venster staat de naam waaronder TrackManager gelicenseerd is. Standaard is dat “Thicor Services Demo License”. Tevens staat deze naam boven elk rapport dat wordt uitgeprint.
U kunt uw eigen naam daarvoor in de plaats gebruiken door een gratis licentie te bestellen bij de Thicor Helpdesk. Vermeld daarbij de naam die op de licentie moet staan en het email adres waar de licentie naartoe gestuurd moet worden. U ontvangt dan van ons een licentiebestand met daarin een licentiecode die gebaseerd is op de opgegeven naam.

Indien u ondersteuning nodig heeft kunt u contact met ons opnemen.
Ondersteuning kost € 50,- per uur of een deel daarvan.

Wilt u een ondersteuningscontract? Dat kan. Voor € 250,- krijgt u recht op 10 uur ondersteuning op afstand in het lopende seizoen. Het seizoen loopt altijd van 1 juli tot en met 30 juni. Op 1 juli vervallen de niet gebruikte uren. Gebruikte tijd in het onderhoudscontract wordt afgerond naar het eerstvolgende kwartier. Indien u al uw uren hebt opgebruikt waarschuwen wij u en krijgt u de kans om per direct een nieuw onderhoudscontract af te sluiten.

U kunt op elk gewenst moment een ondersteuningscontract afsluiten, maar u dient daarbij rekening te houden met een administratieve verwerkingstijd van 2 werkdagen. Indien u een ondersteuningscontract bestelt, sturen wij u een factuur. Zodra de betaling voor die factuur door ons is ontvangen en bevestigd gaat het contract in. U kunt een ondersteuningscontract ook desgewenst later laten ingaan, bijvoorbeeld bij de wisseling van het seizoen.

Waar kunnen we ondersteuning op verlenen:

  • De installatie en het gebruik van TrackManager.
  • Het ontwerpen van een rapport op maat.
  • Het verhelpen van specifieke problemen.

Deze ondersteuning is telefonisch of per email. Indien nodig nemen wij op afstand uw pc over, waardoor er snel ingesprongen kan worden op de problemen die u ervaart.

Updates en hotfixes binnen versie 4 zijn altijd gratis. Het is mogelijk dat TrackManager in de toekomst met een nieuwe versie komt die niet gratis is. In dat geval kunt u versie 4 gewoon blijven gebruiken, maar er zullen waarschijnlijk voor versie 4 dan geen updates meer worden gemaakt.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.