4. Medewerkers eigen inlog account geven

U kunt iedere medewerker van uw bedrijf een eigen inlognaam en wachtwoord geven. Bij iedere inlognaam kunt u precies bepalen welke rechten deze gebruiker heeft. Voor het aanmaken van een inlognaam klikt u in het menu Venster op Beveiliging

Het venster Logins verschijnt.

Het invullen van de Login Naam en Wachtwoord zijn verplicht bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker. Als er geen vinkje staat bij Geactiveerd is de loginnaam wel aangemaakt maar niet operationeel. U kunt te allen tijde dit vinkje aan of uit zetten.

Tijdelijke gebruikers

U kunt in het venster Logins een start- en verloopdatum opgeven, waartussen de loginnaam geldig is. Het vak VerloopDatum kunt u ook leeg laten of leegmaken door op het kruisje ernaast te klikken. Hierdoor kan de gebruiker onbeperkte tijd inloggen.

De rechten van een gebruiker

De overige opties die u aan of uit kunt vinken bepalen welke rechten deze gebruiker heeft binnen TrackManager. Als alle instellingen in het venster Logins correct zijn klikt u op [Toevoegen]. Wachtwoorden worden ge-encrypt opgeslagen in de database.

Het wachtwoord of rechten van een bestaande gebruiker wijzigen

U kunt in het venster Logins ook het wachtwoord wijzigen van een reeds bestaande inlognaam. Selecteer in de lijst Login Naam de desbetreffende inlognaam en vul het nieuwe wachtwoord in in het

invulvakje onder Wachtwoord. Door het wijzigen van de vinkjes bij de overige opties kunt u de rechten, die deze gebruiker binnen TrackManager heeft, wijzigen.

Klik op [Toepassen] om het wachtwoord en/of de rechten te wijzigen.

Een loginnaam verwijderen

Selecteer in de lijst Login Naam de desbetreffende loginnaam en klik op [Verwijderen].

Wanneer u op [Wissen] klikt worden de vakjes leeggemaakt zonder dat er wijzigingen worden opgeslagen.