9. Het financiën-overzicht

Het tabblad Financiën in het hoofdvenster geeft een overzicht van de facturen behorende bij de geselecteerde groep. Welke groep geselecteerd is, ziet u in het kader Huidige Selectie. Ook kunt u op dit tabblad snel enkelvoudige facturen aanmaken. Een enkelvoudige factuur is een factuur met maximaal één factuurregel. Tevens kunt u een factuur in zijn geheel als betaald kenmerken.

Het tabblad Financiën bevat verschillende onderdelen.

1. Groep Naam

In de lijst Groep Naam staat alle groepen. De geselecteerde groep staat in het zichtbare gedeelte. Door te scrollen en te klikken of door te klikken en typen kunt u de gewenste groep opzoeken en selecteren.

2. Klant Naam

Alle klanten die tot de geselecteerde groep in de lijst Groep Naam behoren, worden in de lijst Klant Naam getoond.

3. Facturen

Alle facturen die tot de geselecteerde groep behoren worden in de lijst Facturen getoond.

4. Product

In de lijst Product ziet u de producten die uw bedrijf aanbiedt. Deze producten zijn opgegeven bij het tabblad Productenin het venster Instellingen (zie TrackManager Installatie 2.6 Producten instellen).

5. Openstaand bedrag

Onder de lijst Facturen is een vak Openstaand. Hierin zit u het totaal bedrag van de groep wat wel gefactureerd is, maar nog niet betaald.

6. Totaal Aantal

Het vak Totaal Aantal is het vak dat rechts naast Totaal en onder de kolom Aantal staat. Dit vak geeft het totaal aantal gefactureerde lessen weer.

7. Totaal Gefactureerd

Het vak Totaal Gefactureerd is het vak dat rechts naast Totaal en onder de kolom Gefactureerd staat. Dit vak geeft het totaal gefactureerde bedrag van de groep weer.

8. Totaal Betaald

Het vak Totaal Betaald is het vak dat rechts naast Totaal en onder de kolom Betaald staat. Dit vak geeft het totaal betaalde bedrag van de groep weer.

9. Facturen memoveld

Onder de lijst Facturen bevindt zich een tekstvak. In dit tekstvak kunt u aanvullende informatie toevoegen per groep. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar indien u de desbetreffende groep heeft geselecteerd. Wanneer de inhoud van dit vak wordt gewijzigd, wordt de knop [Memo Opslaan] actief.

Klik op [Memo Opslaan] om de wijzigingen vast te leggen.